- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Smell of Originality | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, June 22, 2011

Smell of Originality

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, June 22, 2011
mungkin kadang-kadang aku pun ada sikit tukar jadi weng. scroll back picas when we were 17 and below, aku rasa angin-angin jeles melalui hati aku. haha. pelik kan. ia adalah cerita 4 tahun lepas. sepatutnya tak affect hidup sekarang pun.

biru ke hijau sama je bagi aku. yang penting sekarang sudah ada warna. cuba lunturkan dengan chlorox yang diakui para doktor untuk membunuh kuman tu pun, tak luntur kot. sebab warna hidup aku sekarang bukan made in china macam i-phone abah aku yang berharga 3K eh bukan 300+, di mana selepas dua hari touch screen nya sudah lalok.

apa yang aku cuba cakapkan ialah, perasaan aku adalah original.

tak boleh download dekat 4shared, apatah lagi website yang dah kena ban dengan government.

perasaan yang original

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

Hans said... [Reply]

hahahaha
perasaan memang original
kalau perasaan leh cetak rompak memang dasyat

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

Cik Atiqah Shaharin said... [Reply]

emm..aa.. prasaan hg kt aky plax mcm mne? made in mne? hehe..

p/s: kacak nmpak, anda bdua. hehe