Do you like my blog?

Thursday, July 28, 2011

5 Perkara Tentang Lelaki & Perempuan

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, July 28, 2011
Perempuan

1.      1. Gedik tak tentu arah
(e.g gelak kuat-kuat untuk menarik perhatian lelaki, buat-buat manja dengan kawan bila ada lelaki berdekatan, melembutkan suara dengan lelaki, bercerita tentang dirinya kuat-kuat bila ada lelaki hot berdekatan).

2.      2. Mengata tak ingat akhirat (semua topik boleh).

3.      3. Sanggup putus kawan demi lelaki (kawan baik selama 6 tahun boleh putus sebab suka pada lelaki sama, tapi tak kenal pun lagi)


4.    4.  Rasa bangga diri bila berjaya dapatkan sesuatu yang hak orang lain (berjaya tackle pakwe musuh ketat, VICTORY! )

5.     5. Terlalu memilih bila berkawan (tak nak kawan dengan orang yang dianggap ‘loser’)


Lelaki

1.      1. Ego yang melampau (Menolak semua idea orang terutama perempuan sebab rasa perempuan tak boleh buat kerja dengan baik)

2.      2. Pervert (asyik cakap pasal……..tettt..)


3.      3. Terlalu metroseksual(asyik shopping, asyik fikir style dia je)

4.      4. Mengata mengalahkan makcik-makcik (cair taik telinga dengar dia mengata)


5.     5. Menghina perempuan tak cantik(perempuan hodoh, selamat jalan).


Kalau anda ada karakter macam ni, anda bukannya sakit jiwa.
 Anda menjengkelkan. Pasti.

7 C.O.M.M.E.N.T.S:

Cik Atiqah Shaharin said... [Reply]

hebat lg bgaya entri ni.haha

Cik Atiqah Shaharin said... [Reply]

hebat lg bgaya entri ni.haha

AISHA INANI said... [Reply]

oh character lelaki tuh......
pehhh!

semua menjengkelkan! huh

fiq. said... [Reply]

semua pon ta baik kan

Kapten Atok said... [Reply]

aku ler tu

bUDaK nAKaL@pHiQUe said... [Reply]

lelaki juga bijak berbelanje...ngeh~

mode: eg0~

Onitsuka_hana said... [Reply]

hehe nak komen x nak nak komen xda..:P