Do you like my blog?

Friday, September 23, 2011

barang yang tak berguna

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, September 23, 2011
pernah tak korang rasa macam mana pergi membeli dengan duit yang hampir habis tapi barang yang dibeli tak berguna dan merugikan.

contohnya ;
beli nail clipper kemain mahal dan cantik tapi tumpul.
beli motor cantik tapi brek dengan nak start susah.
beli kasut comel mahal tapi sakitkan kaki.
beli mousepad mahal kemain tapi tak mesra mouse.
beli penyapu mahal seminggu lepas tu dah terbarai.
beli laptop cantik mahal up to date tapi seminggu lepas tu laptop kita dah label outdated.
beli botol air jenama mahal tapi isi air melekat rasa plastik.
beli baju bergaya sangat tapi pakai macam badut sarkas.

aku memang tak pandai membeli barang. grrrrr..

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

A.I said... [Reply]

me too!
especially kalo electronic gadget.
lagi laa tak reti.

apa yang aku beli mcm tak in je selalu tu. HAHA

Idati Malek said... [Reply]

rasa cm loser je,...