- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf aku mintak maaf | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, October 25, 2011

aku mintak maaf

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, October 25, 2011
to all fellow readers, tak kira silent atau noisy readers.

sekiranya entri aku yang terdahulu banyak mengajar rebellious yang tak tentu hala, perkara yang bukan-bukan. dan kemungkinan ada entri aku yang menyebelahi orang yang salah dan menyalahkan orang yang betul. tak kurang mencari gaduh.

harap maafkan aku lah.

bila aku scroll balik, aku rasa bersalah.

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

♥ MS ♥ said... [Reply]

chill :) past is past. . . kalau ada salah silap tu, biasalah,manusia. . lepas ni, kalau nak buat sesuatu fikir dulu :)

Hanif said... [Reply]

itu normal bro...
Blog adalah emosi atau pendirian kita..
bagaimana nak luahkan..tu terpulang bijak sana masing2..