- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf muka pelawas | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Friday, October 7, 2011

muka pelawas

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, October 07, 2011
hidup kita umpama roda yang bergolek, tak kira atas permukaan apa. kadang kita di atas, kadang kita di bawah. jangan lupakan darat bila kau naik kapal terbang ataupun kau memang berharap mati di atas kapal terbang yang meletup.

jap hari ni otak aku tak berapa berfungsi dengan baik, mungkin effect dari stalking people yang aku tak berapa nak minat semalaman. tak tahu apa yang aku cari. sebenarnya aku mudah sakit perut bila stalk orang yang aku tak minat. kira dia jadi subjek untuk pelawas lah. kedengaran hina pulak, maafkan aku.

jadi aku rasa kalau aku dah terkena sembelit tu, aku bukak la FB atau blog orang yang tak menyenangkan hati aku. hormon aku cepat je bertindak, berterabur aku pergi tandas.
anda di stalk!!!
homaigod! i've been stalked!! what the fishmonger.


hari ini dan semalam aku umpama si bongok yang mencabut ubi lalu jatuh terlentang.

ok lah. assalamualaikum.

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

SUXX said... [Reply]

jatuh terlentang tapi dpt ubi berbaloi, jgn seperti memancing ikan di loji. busuk dapat ikan tak berani nak makan.