- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf adakah rebel itu hebat | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, November 10, 2011

adakah rebel itu hebat

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, November 10, 2011
jiwa kita-kita yang baru kenal apa itu alam dewasa; alam remaja atau yang dah tua bangka tapi rasa macam remaja lagi, memang akan impress dengan blog-blog yang banyak unsur rebel ni. Ini sama macam monyet yang impress bila kau turut lompat2 sambil tepuk tangan macam dia.

Sedikit sebanyak memang lah aku pun terpengaruh, tapi nasiblah hati aku rebel kepada si rebel yang itu.

Bab agama janganlah nak buat bahan untuk buat orang lain impressive dengan tajuk rebel kita.jangan buat al-Quran macam buku rujukan zaman sekolah yang kau boleh compare kehebatannya dengan buku rujukan terbitan syarikat berlainan. Jangan cuba-cuba cabar al-Quran.

Aku tahu writing orang yang rebel ini sangat FUUUUU BOMBASTIC. Dorang hebat bab cabar dan pengaruh orang tapi sampai masa depan Allah nanti tak ter'rebel' kau.

Come on rebellicious sekalian, kata banyak fakta dalam kotak memori masing-masing. Bukak mindq luasluas dan tengok alam ini siapa cipta.

Kalau kau mati kelak, kt mana kau nak dikuburkan?

Masih mampu rebel dengan malaikat maut bila sampai masa kau?

...

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

haikalblank said... [Reply]

biasanya kerana terpengaruh manusia sekeliling.

rasa stylo, hebat semua. tapi tak ke mana pun.

*peringatan untuk diri aku sendiri. haha