- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf saat terindah yang tak demand | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, November 30, 2011

saat terindah yang tak demand

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, November 30, 2011
aku cuba encourage diri aku untuk suka.

tapi macam kena kahwin paksa pulak ni. adui.


semalam dan hari yang lepas sejak awal semester ni aku dah rasa yang something going wrong. tapi masih tak dpat beza ini perasaan ke pemberontakan hati. aku diam-diam supaya hati aku boleh stabil.

thank God semester ini aku lagi tahu banyak untuk bersabar, tapi muka kerut-kerut aku memang tak boleh bantu. who cares pun kan.

saat terindah dalam masa ini adalah bila pukul 5pm weekdays, dan fulltime weekend and public holiday.
hobi yang tidak bagus adalah tidur tapi tak lena. letih macam tu.

0 C.O.M.M.E.N.T.S: