- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, November 9, 2011

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, November 09, 2011
tempoh hari masa balik aku pening dalam kereta sebab kl jam teruk.sukar nak percaya yang aku ulang habit motion-sickness aku yg dulu,dan proceed dengan throw out everything.

Ada 3kali aku bersengkang mulut baru tak rasa nak muntah dah.masuk kereta ada kfc,ada orang belanja,tapi aku masih tak faham sampai lusanya.

Orang kat rumah memang suka bagi aku pending tentang the latest update.

Tapi abah aku terserlah gembira tak sempat-sempat nak tayang henfon baru dia nokia n8, maxis bagi free sekarang ni.

Aku sekarang tengah update dan on9 pun guna hp abah aku la.ouh lupa,syarat dapat hp free kena guna data plan maxis selama 2 tahun.

Sekarang tengah banyak benda nak fikir tapi otak aku mengada-ngada tahap mintak penyepak.

0 C.O.M.M.E.N.T.S: