Do you like my blog?

Monday, December 5, 2011

i'm on pain killer

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, December 05, 2011
sejak Jumaat lepas aku rasa belakang sakit-sakit, aku ingat tidur atas toto selama 2 minggu ni dah bengkokkan vertebrae aku. aku masih bersabar, pergi kenduri Ica pukul belakang aku pun terpaksa tahan. mungkin jugak sebab dulu masa silat selalu jatuh ; tertiarap, terlentang, terhentak, semua ada.

dalam masa 2 minggu ni jugak dah macam-macam jadi kat classmates kitorang ; Isma masuk ward sebab denggi, Diya pulak tengah demam tapi belum keluar diagnose pasal denggi ke apa, Farah kena tendon cut ke ape benda entah, dan aku? Aku kena sakit-sakit belakang yang teruk. Mula-mula doctor ingat UTI kot, tapi dia cakap simptom semua pasal urine, aku dah tau ;aku kurang minum air putih.

yang poyo nya,aku siap tunggu dalam jabatan patologi lagi nak diorang explain pada aku apa result atas kertas yang dia bagi tadi.

masalah urinate tu lead pada sakit-sakit belakang yang agak severe. lepas ni aku nak hidup dengan sihat. bebaskan diri dari penyakit.


i'm on pain killer now. aku sedang hanyut dalamnya.

0 C.O.M.M.E.N.T.S: