- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf kenapa aku taknak jadi orang dewasa dan berkerjaya | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, December 4, 2011

kenapa aku taknak jadi orang dewasa dan berkerjaya

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, December 04, 2011
tempoh hari dalam pukul 4 petang, aku duduk-duduk dalam jabatan tulis dokumentasi patient. hell skemanya aku; sambil layan sorang patient yang aku rasa extra happy sebab sakit. pertama kali aku jumpa.

he's non-stop Facebooking via cellphone.

jadi aku decide untuk troll dia secara kecil-kecilan; mengelakkan troll aku dikesan oleh therapist yang ada.

"ehemm...amboi , FB je ye.dari tadi lagi khusyuk...." *sambil tangan affected dia sedang diberi heat therapy.
"oo..hehe..alah, masa sakit baru nak ada life, dulu kerja je 24jam FB tak pernah bukak,"
"macam tu pulak?,"
"ha-ah. dulu kerja; bangun tido, pergi kerja, makan, tido, balik rumah, ..macam tu je. tak jumpa orang, tak contact sesapa..rasa takda life gila.ni dah sakit ni banyak masa lapang, baru la tahu life tu apa.seronok jugak sakit ni,"

statement dia yang last tu buat hati aku argue selama sejam dan sambung lagi malam itu; adakah aku akan jadi monster yang tak ada life bila mula kerja nanti?sampai sakit pun seronok...

entah.

0 C.O.M.M.E.N.T.S: