Do you like my blog?

Thursday, December 1, 2011

punca kenapa kita selalu dapat fakta salah

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, December 01, 2011
aku bukan nak berlagak cool ke pandai ke bangang jauh sekali.

tapi kalau insight dah terlebih sangat, Google pun jadi kitab, pergi kedai buku beli 2,3 references hatta 10 sekalipun, jumpa member-member mintak pandangan.

dan jadilah, bagi diagnose terhadap penyakit sendiri. syabas.



macam tu tak payah belajar medic 5 tahun sampai pecah kepala; anytime Google boleh bagi diagnose kat kau. key-in saja simptom yang korang ada.

.Goooooooogle.

"simptom selalu rasa takut pada unknown caller"(enter).
Loading.......

1. paranoid
2. mood disorder

0 C.O.M.M.E.N.T.S: