- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf ikan dalam penjara | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Saturday, January 14, 2012

ikan dalam penjara

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, January 14, 2012
semalam aku habiskan masa selepas makan malam bersembang dengan mafia aku. pasal sahabat. pasal dunia. pasal cinta dan takdir kita.

dua hari ni aku tensi. selepas kertas psikiatrik, aku dan raksasa nania macam orang mabuk dekat timesquare. semua benda kami nak gelak. aku rasa macam mabuk. kalau dah mabuk, hukumnya haram kan? so lepas ni tak payah la exam psikiatrik dah. *haha*

ingat nak join kenny eating day tapi takde rezeki pulak, orang pun ramai. jadi makan lah benda lain, bukannya tak ada duit kan *puih belagak*.

aku tengok ikan-ikan emas kecik aku yang 5 ekor ni berenang. tiba-tiba teringat ikan puyu arwah atuk aku dulu. duduk sekor je sepanjang hayat dia selepas tu. macam kesian pulak kan.

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

selipar hijau said... [Reply]

xleh aa..aku geli ati bile ko pgil budak tu mafia..hahah~