- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf respect dan kuasa vs angguk dan teraniaya | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Monday, January 2, 2012

respect dan kuasa vs angguk dan teraniaya

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, January 02, 2012
orang tua ke orang muda ke sama je semua.

orang tua demand respect dari orang muda.

orang muda demand respect dari orang tua.

bayi nak respect dari toddler.

toddler nak respect dari bayi.

kucing nak respect dari anjing, anjing pun tak nak kalah.

badak air vs badak sumbu.

teh ais vs cappucino ais.

apa lagi? semua orang nak direspect. semua nak menang.
habis sapa yang nak mula dulu? 



kami jugak. kami yang bawah-bawah ni. nak tunggu kami climb up till the top dan ubah sistem yang dah tua ni ke?

entah lah. risau bila dah ada kat atas, jadi lupa diri macam "orang tua" sekarang ni. lambatkan lah lagi tua. amin.

0 C.O.M.M.E.N.T.S: