- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf semalam yang tak sedar diri | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, January 4, 2012

semalam yang tak sedar diri

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, January 04, 2012
semalam petang ada disturbance otak jadi malam hari aku tak fokus study.
melilau-lilau. hati aku pada cinta elysa, sejenis drama melayu yang aku tak habis download lagi.

pagi tadi aku tak sedarkan diri, tak kurang juga tak sedar diri.
lepas kepala konyol aku ni normal, baru aku tau menyesal.
dah lambat. pukul 12 exam, pukul 11.45 aku tengah termenung tepi tingkap dalam bilik.

.apa yang aku buat ni? kenapa otak aku pending sangat.


mohamad ridwan, i'm going to see him after this.
semalam dia ada accident semasa kerja; besi jatuh atas kepala.
tak mengguris perasaan aku lah pulak kan malam tadi, rasa nak sekeh-sekeh je.
suruh pakai safety helmet degil. kat company dia tak ada orang tekankan safety during work ke?

.aduh bunyi wisel. ketuk-ketuk kayu lagi. lari.

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Anum said... [Reply]

bahayanya sampai besi jatuh atas kepala