Do you like my blog?

Monday, February 27, 2012

the annoying me.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, February 27, 2012
kadang-kadang aku pelik dengan rasa tak puas hati dalam diri aku. aku sentiasa ada unfinished business. aku rasa untuk jangkamasa panjang ni aku tak ada simpan dendam sangat dengan orang lain.

macam manusia lain, aku ada kelemahan aku sendiri. aku mudah rasa annoying dan irritate dengan orang lain. aku tak boleh cakap ciri-ciri orang yang akan aku tak suka. sebab terlalu universal. padahal muka aku pun stock annoying jugak. entah pape kan.

kadang-kadang by FB pun aku boleh rasa annoys dengan orang, even tengok profile picture pun aku dah annoyed. gelabah je aku ni.

pastu tak kena time aku jadi sedih gila tak ingat. kadang-kadang hepi nak mampus.

entah-entah aku ada mood disorder tak?

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

nadey said... [Reply]

same la ngan aku! aku skung aktif balik blog ni ..so aku usha la sape yg menten pofuler skung....ade blog2 yg muke2 cantek tu tp poyos nak mampos ....aku tau la aku jeles sbb aku xcantek mcm dorg tp perghhh kalo yg ade balak tu....tu je la yg dorg cite mcm xde life lain! hahahahha sbnrnye aku kot yug jeles sbb aku xcun hambek ko!