- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf perangai hari ini | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, March 29, 2012

perangai hari ini

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, March 29, 2012
tadi petang aku lena. agak panjang. lepas zohor sampai nak habis asar, perangai makin teruk memang tak boleh ampun. kalau ada penyodok tanah dengan cangkul, aku dah layak kena tanam, tinggal bahagian kepala je kat atas tanah, macam hukuman cerita koboi.

pagi aku ada kelas orientasi dan mobiliti. susah jadi orang buta temporary ni, tongkat jadi deria. kadang-kadang sense aku tak berapa bagus, memang tersadung dekat curb yang ada. hmm. tiap kali tersadung, jantung berdegup macam orang gila. lain lain aku masih takut-takut bila fikirkan ujian drop-off di mana kau akan di drop sekitar taman tasik titiwangsa dengan mata ditutup blindfold; berbekalkan tongkat dan ilmu O&M kau, kau travel sendiri ke destinasi yang disebut. *lepas ni aku nak meraba-raba satu taman tu dengan tutup mata*.
kalau teraba lelaki hensem kau agak-agak boleh ampun tak? :D

lagi takut pasal posting, nak cair dah pancreas aku ni ketakutan.

3 C.O.M.M.E.N.T.S:

Anum said... [Reply]

haha

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

hahaha.. ni kira belajar2 nak jadi org buta la yea.. Bagus2, boleh merasa susah payah bila dah tak de Nikmat maTa yg Allah bagi pada kita..
boleh belajar berSYUKUR.. :-)
Doa la yea,,agar dapat tempat posting yg baik..Allah ada.

Pokok Manggis Depan Rumah

A.I said... [Reply]

lama dah tak masuk blog kau.

neway good luck posting! =)