- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf kes cemburu | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, April 25, 2012

kes cemburu

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, April 25, 2012
aku memang tak ada kemampuan untuk blushing.
tapi tiba-tiba ada bila sampai satu situasi yang sangat memalukan - tercampak ayam goreng dari pinggan aku ke pinggang orang lain ;lebih parah lagi meja itu selang 2 meja dari aku sedang duduk.
tak tau, aku tak dapat kawal.
pada masa tu first time manusia cakap "muka awak merah".

jadi aku normal rupanya.
tapi muka aku muka tembok jugak lah.kah3.

ok lah esok ada viva drop-off untuk O&M, aku tak dapat tidur sebab aku rasa gabra tahap gaban. aku dah praktis tapi, entahlah.mudah-mudahan semuanya berjalan lancar esok.Amin.

dan aktiviti malam, ada booth lepak@redaksi UKM. i'm trying to convince others to make crowd. tapi tak tahu.esok lihat hasil; kalau aku ingat nak tangkap gambar sangat.

aku terbaca satu quotes berbunyi lebih kurang kita cemburu sebab kita tak ada apa yang orang itu ada.
well aku kurang bersetuju.
sebab aku cemburu lain - aku cemburu sebab aku suka.

dan selamat malam dunia.

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Anum said... [Reply]

cemburu tanda sayang