Do you like my blog?

Monday, July 2, 2012

Dinner OT 2011/2012 : Hotel Flamingo, Ampang

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, July 02, 2012
29 Jun 2012.

Coursenight dinner for Occupational therapy 2011/2012 UKM.

Venue : Flamingo Hotel, Ampang.

memandangkan start sem depan semua bawak haluan masing-masing walaupun tak berapa nak redha, kami akur saja lah kan. so, malam itu tak dipenuhi makan-makan sangat (walaupun sangat makan). just bergambar banyak-banyak sampai nak pengsan. itu memang erti dinner bagi budak pempuan.

mak andam aku adelah cik ecot yang ganaih nau mekapnye.haha..by the way tenkiu, kau ada bakat.


food. of course, it's dinner

the CKB

kumar dan raksasa

amoi chantek

pervert.haha


ecot, the mekapan artisan

nania the raksasa

hutanus kabutas, nania raksasa, CKB, pika biktori

geng seremban?? oops.


supermodel kelas kami

bersama isma yang manis lagi bersopang santung


aku yang cantik. *up diri sendiri*


super seniors


muke sofistikated oleh aku

aku sbg datin mulut pokpek2

amoi misteri




cekuplistas*scarflistas*

aimi yang bergaya


OT/3 sesi 2011/2012

famili OT yang disayangi




Geng rempit dan bas eltabina

muka aku yang bulat macam duit 50sen


paredddd tak dilupakan..kui3

0 C.O.M.M.E.N.T.S: