- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf perasaan sedih | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, July 1, 2012

perasaan sedih

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, July 01, 2012
ini akhir tahun 3 di ukm. belum tahun akhir lagi.

next year kami akan memulakan kehidupan baru yang lebih serius. dalam 1 hari di minggu lepas semuanya berubah sekelip mata. dari saat kami bubuh nama di senarai hospital, kami semua terpecah.
yang lebih tragik, aku yang masih terkontang-kanting.

tak tahu macam mana nak menghadapi tahun depan tanpa mereka. macam mana kalau aku scroll balik entri-entri lama dalam blog ni, semuanya tentang kenangan kami. mesti akan sedih kan.

lama baru akan jumpa lagi.
jadi, mari lah menghabiskan masa sebulan LI ini dengan sungguh-sungguh.

tabahlahh menghadapi kenyataan. walau aku tak kuat aku akan cuba.

0 C.O.M.M.E.N.T.S: