Do you like my blog?

Wednesday, September 26, 2012

game biasa yang ditakbiasakan

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, September 26, 2012
Ini adalah rule asal game ni yang sangat bosan dan menyebabkan sore-throat dan eye-sore, serta cirit-birit yang serius. :
Rules: Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 50 Truths about you. At the end, choose 3 people to be tagged. You do not have to tag the person who tagged you.
Rule yang begitu petak menjadikan muka aku lebih nonagon.


Dan ini pulak rule yang aku baru reka in the spot :


Tak payah tunggu orang tag, sukahati la nak buat apa pun. pastu tak payah susah-susah tag orang sebab org lain lemas perut. lagi satu, tak payah nak bagitau sangat kebenaran *kalau nak tau lebih masuk meminang lahh weii, buat sesi ta'aruf! *tiba-tiba.*, tipu sikit baru best. merapu-rapu sangat dialukan. kalau taktau english, bajet je macam tau..
1. Real name: Nama sebenar
2. Nickname(s): Nama nick
3. Zodiac Sign: timbang Barisan Nasional
4. Male or female: perempuan melayu tak berapa nak akhir
5.Elementary School: elemen tanah
6. High School: high school musical
7. College: kolej matrikulasi malaysia
8. Hair color: warna rambut asia
9. Tall or short: wide.


10 . Relationship Status : relationSHIP sails forever.
11. Sweats or Jeans: sweating is good, but deodorant is expensive.
12. Phone or Camera : food!
13. Health freak: zombie
14. Orange or Apple : cempedak goreng, of course
15. Do you have a crush on someone? : no. i have smash someone face.
16. Eat or Drink: vomit
17. Piercings: kunci bilik aku ada piercing besar cam jaclyn victor
18. Pepsi or Coke: skyland juice


HAVE YOU EVER?
19. Been in an airplane: on? or in?
20. Been in a relationship: the sailing ship?
21. Been in a car accident: motor eksiden ahh wei..
22. Been in prison?: yeah! dekat umah pakteh, oleh pakteh.*sebab nakal*


 FIRSTS?
23. First piercing: penting ke
24. First best friend: placenta
25. First award: mata paling buntang/bulat
26. First crush: crushing ice
27. First word: blablabla...


 LAST?
28. Last beverage : air yg tak sedap, malu nak cakap
29. Last person you talked to in person: anak cik jaini
30. Last person you texted: mafia
31. Last person you watched a movie with: mafia
32. Last food you ate: fish n chip not so cheap
33. Last movie you watched:  ....
34. Last song you listened to: tak tahu tajuk
35. Last thing you bought: charger hp
36. Last person you hugged: pillow


 FAVOURITES :
37. Food: makanan yang kenyang dan kurus
38. Drink: minuman
39.Cartoon : inuyasha
40. Flower: bunga plastik
41. Animal : kucing the cat
42. Colors: pink
43. Movies: kartun
44. Subjects: fotografi


HAVE YOU EVER:
(Put an X in the brackets if yes)
45.[ x ]fell in love with someone. - like of course
46.[ ]celebrated Halloween.
47.[x  ]had your heart broken. - haha
48.[x  ]went over the minutes/texts on your cell phone.
49.[  ] turned someone down 
50.[  ]Broke someone's heart

0 C.O.M.M.E.N.T.S: