- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf aku serius, kau? | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, November 29, 2012

aku serius, kau?

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, November 29, 2012
kadang-kadang aku rasa lagu terkini macam tak cukup lirik.asyik ulang benda yang sama.
tak boleh nak feel. penyanyi tak cukup educated nak hafal lirik sendiri ke?eh lupa penyanyi kita tak ramai yang tulis lagu sendiri. kalau kat japan dah kena cop ghost writer.eh yeke term tu?

lagu melayu mendayu2, asyik putus cinta, sweet2, ngada2.
lagu indon asyik kekasih gelap, orang ketiga, mati entah ke mana.
lagu omputih menjerit2 entah apa dia mencarut aku tak faham.

dengar nasyid, mula la ada orang tanya "serius kau?".

3 C.O.M.M.E.N.T.S:

Anum said... [Reply]

ermmmmmmm

Bidadari Besi said... [Reply]

Tahu takpe. Memang lah part korus selalu berulang, tapi kalau dah ulang sampai 3, 4 kali, siapa ayng tak muak nak dengar?
Lagu indonesia, taktahu nak kata apa. Memang pasal putus cinta. Tanpa restu keluarga, orang ketiga. Haihhhh!

Idati Malek said... [Reply]

@anum : hahaha..knp emmmmm???

@ Bidadari Besi : bosan kan.. balik benda yg sama *tp dgr gx