- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Food Hunting : Burger Bakar Abang Burn | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Saturday, November 3, 2012

Food Hunting : Burger Bakar Abang Burn

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, November 03, 2012
semalam pagi aku mengerekot sakit perut dan asyik berlumba lari seorang diri ke toilet. setelah beberapa jam menyatakan ketidakhadiran aku guna sms, perut aku semakin baik bak tuannya. keh3.

aku telan ubat. lama jugak baru reda. tengahari dah better, boleh lah aku berkemas2 rumah dan bilik yang macam sarang ular.

slack badan je panas. adus. sudah nak demam pulak. tapi kalau aku layankan makin menjadi.

so, untuk melengkapkan list food hunting aku 2 hari lepas, aku ajak si buah hati sapa lagi (kui kui kui) wan tersayang. hahaha. pergi dagang avenue kat ampang. dari tempat aku (jln raja abdullah)ke sana dalam 10-15 min je.

peta untuk memudahkan pencarian.

kalau kat Dagang Avenue ni, korang boleh lah paksa sesapa je untuk teman korang makan kat situ. sebab kalau dorang takmau makan burger bakar, ada macam2 lagi makanan yang boleh dimakan. ala-ala food court.(mmg food court). ada western,nasik lemak, nasi ala kampung, nasi goreng2, otak-otak (aku dengan wan selalu guna dialog ni bila makan 'ni otak aku,tu otak ko..makan la'..tak aku gurau je hahaha sebenarnya tiap kali makan aku akan berdialog 'otaakkk..ootaakkkk' ala2 citer zombi kg pisang dan wan akan buat muka tak amik port sambil geleng2), tako yaki(aku nak makan ni, tapi dah terkenyang makan burger) dan tak lupa, air untuk mengelakkan tercekik. nak amik air sembahyang pun boleh.

apa? semua tak berkenan? makan je la batu tepi jalan. tiang letrik pun ada.

nak menangis kena paksa makan

muka demam macam orang tua


burger yang telah dikecah2 oleh aku

wan tengah mengkecah2 burger nya

rating : 4/5

1 -  sangat kesian. jangan jual lagi
2 - agak kesian.fikir2kan.
3 - boleh tahan. boleh upgrade lagi
4 - sedap. tahniah.
5 - sangat sedap.tahniah! will come back for more

2 C.O.M.M.E.N.T.S: