- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf manusia kurang sense | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, November 15, 2012

manusia kurang sense

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, November 15, 2012
biar buta mata,

jangan buta hati.


masuk kandang kambing mengembek, masuk kandang kerbau menguak.
masuk tempat yang bajet bagus?

kena buat diri dorang macam bagus. kena jugak buat.

sebab kalau tak buat, nanti kau kena tepek kat dahi 'aku budak loser'.

whatever aku malas nak kisah sangat. aku juz holding on to memories. to hopes.

apa orang tu cakap aku malas nak ambik port. bukan dia bayar gaji aku. bukan dia biaya study aku. bukan dia yang tanggung makan pakai aku.

dan paling penting, bukan dia yang tentukan semuanya. tapi Dia. perkara yang sebenar akan terbongkar satu hari nanti. tunggu je. sampai masa kau tahu la langit tu tinggi ke rendah.

masa tu, kau nak tau aku buat apa?

ha?

gelak?

tak tak. aku tak kejam macam kau. aku takkan malukan kau depan semua orang.


aku tangkap gambar kau dan blog kan. biar satu dunia tahu siapa kau. yang sekarang di ambang kebagusan.


semoga kau..rasai apa yang aku rasa. sebab kau kurang sense.

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Sabar-sabar. Minggu ni balik kenduri yea :-)
Ada buat segmen sikit.try tgok jika kenai gambar tu..hehe.

BUDAK NAKAL said... [Reply]

nanti kau kena tepek kat dahi 'aku budak loser'

haha . adoeii . setepek kena .
done follow ur blog . jum lepak sini :)' http://chipsmunkies.blogspot.com/