Do you like my blog?

Monday, February 27, 2012

the annoying me.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, February 27, 2012 1 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
kadang-kadang aku pelik dengan rasa tak puas hati dalam diri aku. aku sentiasa ada unfinished business. aku rasa untuk jangkamasa panjang ni aku tak ada simpan dendam sangat dengan orang lain.

macam manusia lain, aku ada kelemahan aku sendiri. aku mudah rasa annoying dan irritate dengan orang lain. aku tak boleh cakap ciri-ciri orang yang akan aku tak suka. sebab terlalu universal. padahal muka aku pun stock annoying jugak. entah pape kan.

kadang-kadang by FB pun aku boleh rasa annoys dengan orang, even tengok profile picture pun aku dah annoyed. gelabah je aku ni.

pastu tak kena time aku jadi sedih gila tak ingat. kadang-kadang hepi nak mampus.

entah-entah aku ada mood disorder tak?

Wednesday, February 22, 2012

Selamat Bertunang Cik Izuna Malek

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, February 22, 2012 2 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
tahniah untuk kakakku yang sekeping atas pertunangan anda. hehe.
cepat2 la beli DSLR, nanti boleh tangkap gambar sendiri. keh3.
sebahagian hantaran dari pihak perempuan (kami lahh tuuu..) hahaha...ehh, aku ade tolong buat 2 tau. ce teka ce teka

ni lah kakakku itewww yg bertunang
bersama 2 org cik andam. pasni boleh upah dorang lagi.


bilik ni aku yg cat tau!

nana, aku dan syera.

rombongan pihak lelaki datang meminang :D

wafiq dan ayahnya~

hantaran pihak lelaki kepada perempuan :D

bukan aku yg snap ni!!

dengan mak 

bersama cousin-cousin ~

bersama acu dan  makteh~
ok lah sekian.

Sunday, February 19, 2012

merapu rapi di pagi ahad

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, February 19, 2012 0 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
i am  here, again.

karang aku nak pergi ambil moto yang dijaga oleh pakcik mafia.
bayangkan mafia bawak kayu besbol nak bantai orang lain, da pakai helmet besar macam nak baik superbike.

tapi naik skuter.keh keh keh

kelakar pulak aku bayangkan.hehe.

tak breakfast lagi ni, dah pukul berapa. jahanam diet aku.

*aku tak habis-habis diet kan. kurus tak nampak pun. tensi tensi~

Tuesday, February 14, 2012

Percutian tanpa Bainunian adalah sunyi

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, February 14, 2012 0 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
Aku cuma nak percutian yang normal – bukan dipenuhi dengan hipokrit orang sana-sini. Hmm. 

Aku rasa percutian aku lengkap bila bersama kawan-kawan sekolah menengah aku. Haha. Mungkin sebab dulu dah terbiasa spend masa bersama-sama setiap hari – makan,pergi kelas, tidur, mandi, pergi tandas, pergi assembly,pergi tayangan 50sen,pergi kawad kaki, pergi meeting, pergi lawan apa-apa,pergi usha hot guys,hahaha..pergi mana-mana je lah. 
Kan. 
Dah biasa sangat sama-sama.

Sampai satu masa dah habis sekolah aku ingat kawan ni mana-mana pun boleh cari.memang boleh. Jadi aku bangga cakap dengan diri sendiri  di mana pun aku PERGI, aku boleh survive. Kawan boleh cari.

Tapi aku merindui mereka semua. Kawan yang baru tetap kan datang, tapi yang lama masih di hati.


Kekasih bukan la. Kekasih baru datang, kekasih lama di hati – cari nahas lah tu.

Saturday, February 11, 2012

rasa annoying yang tak boleh dibantu

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, February 11, 2012 0 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
sebab kan otak aku masih dalam peti ais, jadi tak banyak yang boleh taip. Walau macam mana pun cuti kali ni banyak la program - selain dari melangut kira gula dalam bekas plastik kat dapur.

Aku nak bagitau satu perkara - aku adalah seorang yang annoying. Kalau aku jumpa lagi sorang manusia macam aku, sumpah aku rasa nak lempang.

Jadi, berhenti cakap macam ni kat aku 'eh budak tu macam ko je weih', 'perangai dye cam ko laa weih'.

Kesian.

Tak pasal2 aku annoyed ngan insan terbabit.

Dirapu-rapi oleh aku yang annoying,
idati malek.