- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf July 2012 | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Monday, July 2, 2012

Dinner OT 2011/2012 : Hotel Flamingo, Ampang

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, July 02, 2012 0 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
29 Jun 2012.

Coursenight dinner for Occupational therapy 2011/2012 UKM.

Venue : Flamingo Hotel, Ampang.

memandangkan start sem depan semua bawak haluan masing-masing walaupun tak berapa nak redha, kami akur saja lah kan. so, malam itu tak dipenuhi makan-makan sangat (walaupun sangat makan). just bergambar banyak-banyak sampai nak pengsan. itu memang erti dinner bagi budak pempuan.

mak andam aku adelah cik ecot yang ganaih nau mekapnye.haha..by the way tenkiu, kau ada bakat.


food. of course, it's dinner

the CKB

kumar dan raksasa

amoi chantek

pervert.haha


ecot, the mekapan artisan

nania the raksasa

hutanus kabutas, nania raksasa, CKB, pika biktori

geng seremban?? oops.


supermodel kelas kami

bersama isma yang manis lagi bersopang santung


aku yang cantik. *up diri sendiri*


super seniors


muke sofistikated oleh aku

aku sbg datin mulut pokpek2

amoi misteri




cekuplistas*scarflistas*

aimi yang bergaya


OT/3 sesi 2011/2012

famili OT yang disayangi




Geng rempit dan bas eltabina

muka aku yang bulat macam duit 50sen


paredddd tak dilupakan..kui3

Sunday, July 1, 2012

perasaan sedih

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, July 01, 2012 0 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
ini akhir tahun 3 di ukm. belum tahun akhir lagi.

next year kami akan memulakan kehidupan baru yang lebih serius. dalam 1 hari di minggu lepas semuanya berubah sekelip mata. dari saat kami bubuh nama di senarai hospital, kami semua terpecah.
yang lebih tragik, aku yang masih terkontang-kanting.

tak tahu macam mana nak menghadapi tahun depan tanpa mereka. macam mana kalau aku scroll balik entri-entri lama dalam blog ni, semuanya tentang kenangan kami. mesti akan sedih kan.

lama baru akan jumpa lagi.
jadi, mari lah menghabiskan masa sebulan LI ini dengan sungguh-sungguh.

tabahlahh menghadapi kenyataan. walau aku tak kuat aku akan cuba.