- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Jom Join Review Hutan Kabut | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, January 13, 2013

Jom Join Review Hutan Kabut

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, January 13, 2013
salam dan hai hoi semua.
sebelum ni aku pernah buat review blog, tapi aku tak open pada semua blogger. aku cuma review blog kawan-kawan dan itu pun dah bertahun dinosaur dulu aku review nya. kikikih tak sedarkan diri.

ini contoh review yang aku pernah buat . TEKAN SINI

jadi di kesempatan ni, aku nak ajak korang yang berminat untuk join blog review aku yang diberi nama, Review HK. *bajet canggih la tu *

so, syarat? jangan risau aku tak suruh korang bayar.

1 - mesti ada blog. kalau tak macam mana aku nak review hahahahahaha ehem.
2 - ehem follow blog Hutan Kabut (auummmm maluu) and like FB Hutan Kabut :P



3 - buat 1 entri simple tajuk "Aku pun nak Hutan Kabut Review!" - tak payah berpuisi bagai-
4 - tampal sesuka hati (sebesar atau sebanyak mana yang korang suka) asalkan maksud tercapai. *link pada entri ni*
5 - paste link url entri korang kat komen ini. okay? bye.

banner review HK
segmen akan ditutup ikut sesuka hati hihihihihi. eh bukan maksud aku, nanti bila aku senang nak bagitau tarikh :P

yey babai.

25 C.O.M.M.E.N.T.S:

angelicious observer said... [Reply]

nah joined! dabushbushbush! haha

http://pianoputihmusimsalji.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Cik Momo said... [Reply]

http://kupukupuchomel.blogspot.com/2013/01/aku-pon-nak-hutan-kabut-review.html

dah join :D

Liza said... [Reply]

Will join. Kena pakai laptop nanti. Jom join GA liza. ;)

Shazwan Azizan - wanblur said... [Reply]

http://akuwanblur90.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

syahirah said... [Reply]

join

http://terukirdilangit.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Ym.Bundle said... [Reply]

tak pandai la aku nak join2 ni semua..noob ler..

zuhanif said... [Reply]

saya join segmen ni :P http://awekcool.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Sherlyanna Angiela said... [Reply]

joinnnn...

http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

boleh cuba ni. :-) harap-harap lambat tarikh tutup nye..

cik whaniey said... [Reply]

cikwany dah join...nanti check yahh..thanks

http://diarypenganggur.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-ribut-review.html

Asmar Arafad said... [Reply]

join..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Nurmujahidah Ismail said... [Reply]

http://www.mujadafewa.my/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

po_oh ~montel~ said... [Reply]

join ..

http://naksusu.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Nisha Nisrina said... [Reply]

Joined :)

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Hidayah Zulkefli said... [Reply]

join jugak...

http://misshdyh.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

NURUL ◕‿◕ said... [Reply]

JOIn!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Liza said... [Reply]

Joined!

http://lizayati.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Jom join GA Liza plak. Tupperware One Touch!

mekjangok said... [Reply]

dah join!

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Mina Degil said... [Reply]

Joined dengan bangga !

http://akubukanbudaklagi.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Qaseh Farra said... [Reply]

lompat-2 kat sini..pandang kiri dan kanan..JOIN !!

http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Cik Zara said... [Reply]

Klik klik klik dah join

http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Aimi Syahirah said... [Reply]

http://www.aimisyahirah.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html Join!=)

mal skema said... [Reply]

join jugak.. :)

http://ikmalfaiz.blogspot.com/2013/01/aku-pun-nak-hutan-kabut-review.html

Anonymous said... [Reply]

just nak tanya, saya ada blog tapi takda facebook. mcm mana ya? boleh join tak? sobss

Idati Malek said... [Reply]

@Anonymous
hah! boleh je! tak salah pun.hehe