- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf orang kita tak payah rugi duit beli kenderaan ada signal | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Friday, February 7, 2014

orang kita tak payah rugi duit beli kenderaan ada signal

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, February 07, 2014
Sebab ramai-ramai secara berjemaah tak reti bagi signal nak masuk simpang.
Jadi bangang pun semua sama level.
Siapa yg bagi signal, dia up 27x level dari spesis biawak komodo yang bajet real riders dan real drivers ni.
Mohon sebarkan.

3 C.O.M.M.E.N.T.S:

OhPanduan said... [Reply]

Biasanya pemandu lama yang lupa macam tu, sebab dah terlajak mahir kot. tak pun mereka lupa sebab dah selalu sangat lalu kawasan tersebut. lupa nak bagi signal

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

signal kereta dia rosak kot. tak pun dia lupa apa itu fungsi signal kereta mahal dia. nak jimat tenaga sebab barang dah makin mahal..

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

moning :)