- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf wedding izuna malek & adha 1 | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, January 8, 2013

wedding izuna malek & adha 1

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, January 08, 2013
aku belum update penuh nana kawin?

seriously?

like seriously?

haha. aku terlalu busy dengan makcik kepoh yang tak henti menganggu hidup aku dalam bulan-bulan lepas *tak payah tau siapa*.

so kenduri belah family aku telah diadakan pada 18 november 2012. (dah berapa lama tu woit?). belah lelaki kat kelantan 24 november 2012. akad nikah pada 17 november 2012, tambah majlis khatam al-Quran; which is aku pun kena terlibat.

aku ambik cuti masa posting untuk ini tau. kena ganti pulak(mesti lah kan). nasib baik baju kurung mak aku dah siap jahit, tinggal kain je aku kena jahit. itu pun ambik masa 10 jam pasal malas menghantui diri dan mengaburi pandangan ..makk??mana jarum? makk mana mesin jahit? *nampak benor nipunye*

so here goes, the wedding event.

17hb November 2012 - Majlis Khatam Al-Quran , Akad Nikah , Outdoor Photoshoot

part of the hantaran belah perempuan. yang lain tak pasti kenapa aku x snap.hohoho

bagus, gambar aku tak termasuk. T.T


power rangers mengikut lapisan umur dan lapisan lemak (hehehe)
behind the scene



sarung cincin..

our family with the new family member :P

along terbukti aww... hahahahaha


"iyahhh...tinggalkan adha kat belakang"kata nana.















okey lah tu. aku ni bukan official fotografer. aku dslr pun xde, ini rembat tasya punye dslr.hihihihi

Lokasi outdoor :
- tembok besar Gopeng
- Rumah opah lang, Kg Pintu Padang, Gopeng
- Sungai Jahang, Gopeng
- Jalan Datuk Aziz Shamsudin, Gopeng

To be continue...

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Cantik2.. pandai ambik gambar..
tapi masa outdoor tu ramai pula pengikut nye.. :-)

Idati Malek said... [Reply]

Pokok Manggis : huhu..mesti lahh..pengikut pun nak publisiti jugak bgambar sana sni.kikikiki