- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Family Picnic di Teratak Angah,Ulu Kemensah | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Friday, February 15, 2013

Family Picnic di Teratak Angah,Ulu Kemensah

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, February 15, 2013
siapa-siapa yang tak tau tempat ni, boleh lah google. dia dekat belakang zoo negara je. apa dia? zoo negara tak tau?

tak terkata aku.

sila google sekarang! pergi!

okey, kat ulu kemensah waterfall ni, memang ada banyak area yang dipecah2kan, so tempat kami park adalah kat teratak angah. untuk datang kat sini dengan family, boleh buat booking dulu chalet yang ada. dia macam private river(ade ke?), kalau tak sewa chalet(pondok) tu takleh la nak berpiknik.siap ada sediakan kemudahan untuk BBQ.  so kita kena bawak lah apa nak dipanggang, memburu monyet untuk dipanggang adalah dilarang sama sekali. memburu ikan pun tak boleh. memburu manusia apetah lagi.

wan asyik tanya aku, kenapa nak pergi sampai ke KL sedangkan rumah aku pun dekat dengan sungai yang lagi best. haha. aku saja je, nak tengok tempat orang. lagipun orang nak sponsor, tak leh tolak lah kan. lepas ni tak payah pergi pun takpe.

mula-mula sampai aku terkejut, pergh ramai nya manusia, tapi lepas tu aku tak kisah sebab dorang harmless pun, tak teringin nak kacau orang. ramai famili lah. ramai jugak budak muda, yang tengah bergayut kat tali. yang gemuk pun nak gayut jugak, pokok tu dah siap mintak nyawa aku tengok. tabahlah pokok.

untuk booking ke teratak angah, klik sini.



































nanti aku tunjuk plak sungai2 yang ada kat area aku ni plak okey.nantikan.

5 C.O.M.M.E.N.T.S:

pokok manggis depan rumah said... [Reply]

Meriahnya pergi mandi.

cikgu said... [Reply]

macam ni tidak perlu pergi jauh untuk menikmati keindahan alam www.my-kembara.com

Adymukhris said... [Reply]

Mcm mana nk booking chalet disini.Ada contact number Teratak Angah tak?

FR said... [Reply]

jarang terserempak dengan perempuan kelakar

idati said... [Reply]

@FR

haha sape pmpuan klaka tuu?