- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Wedding Cousin : Zai & Adam | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, February 14, 2013

Wedding Cousin : Zai & Adam

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, February 14, 2013
ingat dulu aku ada cakap nak update pasal wedding cousin aku?
tak ingat?
apa yang korang ingat?

so, wedding ini telah berlangsung bulan lepas, 6 Januari 2013, which is masa itu exam pun aku tak habis lagi. hihi. setelah merempit malam sebelum itu ke Klang, sampai lah aku ke sana. hihi.

sebelum terlupa, cousin aku tu perempuan lah. belah mak aku memang ramai perempuan. adik beradik aku pun SEMUA perempuan. orang selalu cakap kat mak aku "untungnya anak semua perempuan, tunggu pinangan je kan?". sambil tu mak aku senyum simpul-simpul seolah2 di dahi tercop "TAK PUNN!!". aku akui, memang tak. ingat ini anak dara zaman dulu ke? jaga badan, pakai kebaya ketat-ketat, senyum jeling kat anak teruna.

first and foremost, jaga badan? what does it mean? kesihatan or shape? aku, none! senyum jeling kat anak teruna? haii.. tebiat sangat aku ni, aku main Hoi! je. puas hati. eh.

so here goes pix masa akad nikah di masjid...emm..berdekatan. hehe *pix masa akad bukan oleh aku k. thanks to tasya & along* i just rampas dari memori kad tasya. hihihi eh gedik plak gelak camtu hohohoho...

kusyen lapik merah tu legend ooooo....tak percaya, nanti aku tunjuk bukti. nanti laaa..*bila entah*

i'm not there. masih di KL, hidup tak tentu arah.

paktam, abg adam, ajai awok, maktam


 


makang.

then, the event,


Date : 6th January 2013
Venue : Hotel Crystal Crown, Klang


pre-veteran dan veteran hijau.

pelamin. aww.

pengantin baru lah jugak ni kan.

marhaban.







sambut menantu baru :P






anak sedara & cousins.

watak utama event hari ini.



ehem itu bukan cara pegang dslr dgn betul excuse me, kesalahan teknikal *aku bukan  fag*



page boy and flower girl

mak sedara anak sedara sama perangai.

family kakak ku yg 1st , kakyong makyong.
family 2nd sister, anyah 


tak dilupakan, the new family, nana, the 3rd sis.




cantik tak rozita che wan kami?  HAHA




sekian sahaja untuk wedding entry ini. harap semua cuci mata tengok gambar je. hihihihi..aii penat.

3 C.O.M.M.E.N.T.S:

Nurul Ain said... [Reply]

wau meriahnya....
http://www.ainahmad.com/

Idati Malek said... [Reply]

@Nurul Ain
hahaha..memang meriah!

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Pengantin baru la juga pun ada yea.