- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Istimewa untuk BLOGGER UKM!! | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Friday, March 15, 2013

Istimewa untuk BLOGGER UKM!!

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, March 15, 2013
maaf kawan-kawan blogger semua dan readers, lately aku sakit jiwa 65% dan sakit badan 87% jadi bila di combine dua-dua telah melemahkan immune system aku, jadi aku tak update blog. ini ada pengumuman penting aku mahu bagi tahu.


Istimewa untuk blogger UKM!

Ketengahkan review anda tentang Majalah Aspirasi edisi ke-35

Letakkan link entri anda di:
Facebook Majalah Universiti Kebangsaan Malaysia sehingga 1 JUN 2013.
Sebagai tanda penghargaan, SEMUA link blog yang menyertai dan entri pilihan editor akan dimasukkan ke dalam Majalah Aspirasi Edisi ke-36 nanti. Hadiah istimewa menanti entri yang terpilih :)


*kalau tak boleh nak bukak page majalah UKM tu, boleh tinggal link di entri ini. nanti aku tolong letakkan link korang *aku jujur okey*.

JOM SAMA2 promote blog kita di MAJALAH UKM!! yeyyy jom kwan2.

5 C.O.M.M.E.N.T.S:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

bagus nie

Hanif Idrus said... [Reply]

Aku USM..kikiki

Idati Malek said... [Reply]

kan????bgus kn??

Idati Malek said... [Reply]

ala..kaw suruh magzne usm bwt.haha

L. said... [Reply]

review untuk Majalah Aspirasi (MA) :)

http://dakwatpekat.blogspot.com/2013/03/review-majalah-majalah-aspirasi-ma.html