- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf after o&M | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Saturday, April 20, 2013

after o&M

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, April 20, 2013
untuk pengetahuan semua, walaupun korang tak teringin nak tanya, aku baru habis (baru tak baru sangat lahh kan) clinical placement untuk orientation & mobility(O&M), dekat jabatan sendiri.

apa ahh, tak mencabar langsung posting jabatan sendiri!

apa kau cakap?

biar lah aku bagi sedikit pencerahan sebelum anda semua membuat dosa kering dalam hati :

sebab2 posting di jabatan sendiri :

1) OT UKM adalah jabatan pioneer yang adakan subjek O&M dalam silibus di Malaysia.
2) Tak ada hospital2 dalam Malaysia lagi yang ada O&M - tak ada tempat lah kiranya untuk posting. takkan  kau nak posting O&M kat psikiatrik kot.

jadi tempoh posting adalah 3 minggu. sebenarnya stress jugak sebab kau posting di jabatan sendiri, then kau kena tunjukkan prestasi yang baik sebab kau memang kena sentiasa datang balik ke sini.

well itu saja malas nak letak gamba..miahaha

0 C.O.M.M.E.N.T.S: