- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Food Hunting : Roti Cheese Naan RSMY Real House of Beriani | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Monday, May 20, 2013

Food Hunting : Roti Cheese Naan RSMY Real House of Beriani

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, May 20, 2013
dalam minggu2 lepas, kalau korang jenis suka tengok rancangan Jalan-Jalan Cari Makan kat TV3 tu, masa tu perkenalkan Roti Naan Cheese yang ter'famous di KL. tapi aku fikir tak famous mana sebab 4 tahun aku duk KL aku tak tau pun. wakaka. ok gurau.

so aku yang penggemar cheese sejak umur 10 tahun ni, rasa macam, 'PERGH!! NAK SANGAT RASA!!'. dalam TV dia letak gambar cheese tu macam besar penumbuk je dalam roti Naan tu. unbelievable!

aku pergi hari AHAD. okey, itu pilihan yang tidak bijak. surely penuh !

tapi aku bersabar. disebabkan di luar hujan, jadi aku tak kisah untuk stay lama dalam kedai.
dia punya kuah, harga kira lain. ini dhaal paling murah aku pilih, rm2. so Garlic Cheese Naan RM7 tambah Dhaal RM2, RM9. woah. agak mahal la tapi still affordable. nasik aku tak makan pun. pasal kenyang makan benda ni je. hihihi.

cheese nya macam mintak ditumbuk.haha

ini gambar rembat.gambar lama kot.skrg cheese naan rm6, kalo garlic cheese naan rm7.

location : jalan medan tunku, sebelah hotel lotus (1 jalan), alaaa yang kat depan maju junction mall. okeyy!

rating : 4/5

1 - sangat kesian. jangan jual lagi
2 - agak kesian.fikir2kan.
3 - boleh tahan. boleh upgrade lagi
4 - sedap. tahniah.
5 - sangat sedap.tahniah! will come back for more

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Syuhada Salleh said... [Reply]

byknye cheese dia..nmpak sedap!