- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf kawan! | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Monday, May 20, 2013

kawan!

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, May 20, 2013
aku janji aku merepek sekejap je.
esok ada viva psikiatrik. dan seperti biasa, otak aku masih gagal berfungsi sampai last minit.aku tak heran lah kan.

by the way, lebih kurang dalam sebulan lebih je lagi to spend time dengan kawan-kawan UKM.hua. tapi kenapa kami act like nothing?

it's all because;

we knows that, no matter how far we are from each other, we are close together at our hearts.

cewah. mohon pelempang drastik.

satu lagi, mungkin nak mohon kerja sama-sama. hee. sebab tu aku sayang dorang lebih.

hopes to be together forever lah.

zaman U dah nak habis?

can't believe. let's continue with studies, boleh? yey. *kalau cell brain masih berfungsi tahap optimum*

iklan billboard bapak perasan hahahaha

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

apply keje sekali ok juga.
masih boleh berjumpa selalu.