Do you like my blog?

Wednesday, May 15, 2013

rawak random

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, May 15, 2013
as i don't get feelings studying at library with my beloved, i always drag my beloved during weekend nights staying up all night long at McD. well that happens during study weeks. but recently haven't stay at Mcd, yes i'm on my boycott towards Mcd. we choose other places like......(insert places here).

recently I've been a bit exhausted. i don't know why. maybe there's too much to think.

aku ada dapat satu ayat baru. memandangkan aku ni jenis bila ada idea, aku akan kemukakan jugak. kadang-kadang kedengaran harsh. kadang-kadang sampai orang cakap kat aku 'jangan lah marah'. untuk pengetahuan, aku sangat tak suka bila orang cakap begitu. ia seperti memprovoke aku, sedangkan aku tak marah. I never argue, I just want to say why I'm right. bila orang cakap macam tu, aku jadi marah betul-betul. nampak tak permainannya kat situ? jangan provoke aku lah senang cite.

well kalau betul-betul kenal aku, faham lah, memang cara aku cakap kasar. aku ni orang rawa, rawa kalau di direct translate dalam bahasa melayu biasa memang bunyi nya kasar. well i don't blame myself for born as rawa people. my words may sounds nuclear, but the meanings mean cotton. iyah tidak pandai aku membuat idioms. eh?

i like being judge by people. because i can know the way he/she thinks; whether right or wrong.