Do you like my blog?

Sunday, June 23, 2013

ke-penat-an

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, June 23, 2013
aku ni masih berkira2 dengan apa yang aku nak buat dengan hidup aku ni.
aku cuma rasa nak buat semua benda yang boleh dicapai masa muda ni, so that I won't regret the day I become the senior citizen. *kalau panjang umur*

aku nak cuba banyak perkara. nak buat semua perkara that only youth can offers you. when you become fully-adult with full responsibilities toward blablabla, mungkin dari situ..it's no longer can be called youth.

hari tu lepas final paper (last payperr last payyperr), kami bebudak kelas ada photoshoot. tak payah jauh. dekat tasik titiwangsa depan kolej je. wah. untung sangat bebudak ni!

lepas tu, penat sangat-sangat-sangat. nampak tak triple tu aku tulis, menunjukkan bapak penat.


1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Hanif Idrus said... [Reply]

Betul..masa muda ni baik mencuba semua bidang. Kalau dah kerja dan ada t/jawab masa mencemburui kita