Do you like my blog?

Saturday, July 20, 2013

Final Coursenight Dinner : Plethoras of Colour

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, July 20, 2013
okey ini memang post basi. tapi sebab aku busy sangat masa kat kl, memang kena tunggu balik baru boleh post pasal dinner. kalau korang taknak baca tak kisah pun, asalkan aku baca. *gila, baca blog sendiri*.

dinner ni merupakan last coursenight dinner bagi batch kami. sedih memang sedih, tapi tak harus menangis, kita pergi dinner, bukan pergi kenduri tahlil. eh, tahlil ada orang nangis ke? pelik pulak.

jadi dinner ni menjadi kewajipan adik junior 2nd year untuk organize, well, tradisi. kami pun pernah. jadi kami ucapkan terima kasih atas dinner ini kepada semua 2nd year OT UKM tahun ni sebab meraikan kami di restoran yang cantik ni walaupun namanya macam pelik - Bora Ombak.

yang kelakarnya, kami berempat sampai lewat. sebenarnya sebab aku la, takda kasut. sudah nya pakai selipar wedges yang telah dimodified oleh pika dengan jayanya.hehe. sebab aku pinjam baju orang *jujur sungguh*. jadi baju tu labuh sangat, jadi harus pakai wedges yang super tinggi untuk elak baju dipijak orang lain atau terpijak sendiri. tragik. terimakasih pada faeza yang sudi meminjamkan baju dinner beliau. rasa nak post je gambar dia. haha.

disebabkan kami lewat, jadi aku telah terjumpa satu quote yang best :

"It's better to arrive late than to arrive ugly".
well, tahun ni paling tak guna kamera sendiri. sebab aku merampas kamera orang lain. haha. ok. aku memang suka tangkap gambar. kenapa entah. rasa best. tapi sadis sikit la, gambar sendiri tak banyak. puii penipu. kah3. actually, dalam satu group aku semua suka ambil gambar.jadi jumlah gambar kami berempat adalah equal. hik hik hik.

eh jap.bila ke dinner ni? 28 june 2013 tak salah aku. haha. pelupa. di restoran bora ombak, ampang. ala sebelah sports planet ampang tu. kot. haha. tema nya plethoras of colour, aku tak faham. tapi difahamkan 3 warna. ye lah kot.

so here are the pictures :



















our class.


balik tu sebab haus di samping faz nak cuci kete (tengah malam hoi), kami singgah kat kedai makan makan ABC (tengah malam hoi). korang pk la pelik tak pelik pakai dress pergi kedai ABC(tengah malam hoi)..hahaha...nasib baik bukan dress putih semua.

aku terlupa perkara yang penting sekali iaitu,

KAMI BEREMPAT ADALAH SANGAT BERTUAH PADA MALAM DINNER INI.

sebab kami semua dapat lucky draw. eh? takda apa yang nak di'fishy kan okey. hiihii

nani dapat beg yang colourful and cute ni, faz dapat payung, pika dapat frame dan aku dapat purse. just what i need, kerana purse aku dah hampir musnah.hahaha


graduation awal.

gedik .

ok. actually kami ada buat persembahan final year. seriusly only several people are practicing the song 'Season in the sun' and it goes like kindergarten concert. wahaha! and i look terribly fat in the video. demm. haha. so this one lecturer in our department bet all of us are going obese during convocation. phehh..i'm not going to let that happen. hahaha.

ABC pika
on the way nak bukak hadiah!
ni plak namenye muka bersyukur dapat purse. hahaha

what a memories.

3 C.O.M.M.E.N.T.S:

Norlizayati Othman said... [Reply]

Kelakar lak baca art *baca blog sendiri tu* hehe...Meriah tul majlis.

Idati Malek said... [Reply]

liza : hahaha...memang kenyataan tu..hobi,baca blog sndiri.kih3

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

cantiknya beg tu ~.....mana nk cari ek