- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Chord Gitar Lagu Pencuri - Mark Adam | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, September 10, 2013

Chord Gitar Lagu Pencuri - Mark Adam

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, September 10, 2013
semalam baru teringin nak cari chord gitar lagu ni. so aku nak share (bukan aku yang buat lah maknanya tu)

Kord Gitar Lagu Pencuri By Mark Adam
Kord Lagu Pencuri By Mark Adam

Intro : Am....

Am C
Jangan tinggalkan auramu

F G
Di sekelilingku

Am C
Ia membuat aku termimpi

F G Am
Mimpikan kita

Am C
Jangan biarkan wangianmu

F G
Mohon memahami

Am C
Ia melekat di hidung Yang memenuhi

F G Am
Di setiap sudut mindaku

chorus :

Am C
Kan ku curi hatimu

F G
Menyamun senyummu

Am C
Kan ku culik cintamu

F G
Macam ku larikan lirikmu

Am c
Kau tak perasan aku suka mu

F G
Dari dulu lagi

Am C
Kau simpan hatiku

F G Am
Dari darjah satu (darjah satu)

Am C
Jangan senyum bila di depanku

F G
Fokusku tergendala

Am C
Kau memaksa aku menutup mata

F G
Tak sempat tutup telinga

Am
Bila kau tertawa

papapapapapapapa..........(am, c, f, g, 3X ....am, )

Am C
Kan ku kembalinya padamu nanti

F G
Bila kita berjanji

AM
Tuk sehidup semati

Ulang Chorus

F G
Dari darjah satu

Am
Aku suka kamu

p/s : kalau dah buat cover songs tu share lah link ke sini.hihihi. kalau tunggu aku wat cover song memang dah kerepot pun tak dapat.

main guna ukulele lah best, tapi kalau ada pun aku tak tau main.hahaha