Do you like my blog?

Sunday, October 27, 2013

things happen recently

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, October 27, 2013
mula-mula sejak 2,3 hari lepas sangat busy cari baju baby - untuk majlis berendoi anak buah - 3 babies okay. tiba-tiba terjumpa ini. rompers untuk baby boy lah! nak belikan untuk huzaifah a.k.a jepah a.k.a ultraman jepah hihihihi tapi apakan daya mokcik mu ini penganggur yang tidak bergaya. haha

harga MYR 89.00 . Jusco St 18, Ipoh. *wow, iklan tak berbayar sangat*
berlumba menganyam dengan kelajuan siput sedut.
get ready untuk misi jubah pink. 28hb OKtober 2013 ni semua! jemput ke UKM Bangi untuk memeriahkan majlis.
ada orang kata 'eh jubah kau kaler pink?'

ya. UKM memang unik. setiap fak ada warna masing-masing. sweet kan pink?

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Wah cantik baju tu, Tak apa.. Nanti lain kali boleh buat untuk kenduri berendoi lagi. :-)