- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf He's 23 and we are in our 5th year :) | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Saturday, December 14, 2013

He's 23 and we are in our 5th year :)

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, December 14, 2013
12/12/13 indicates the date my beloved Ridwan Sarudin turning 23. hooreey.

*insert fireworks here!!*

Tahun ni aku dah balik ke Gopeng, tak ada kat KL macam tahun lepas. tahun lepas aku boleh jumpa dia masa birthday. alah, yang masa dia mata bersinar-sinar tengok jam idaman dia tu, lepas tu aku ajak dia balik. lepas tu asyik terkenang-kenangkan jam tu lagi. hehe. harga ratus-ratus. aku cakap nantilah kalau ada rezeki.

tapi tahun ni, apa yang aku boleh buat adalah wish birthday dia thru phone call dan mesej je. macam biasa, akan jadi orang kedua yang wish, selepas mak dia.hehehehe. dan yeah macam tahun lepas aku berjaya jugak jadi yang terakhir wish pada pukul 11.59pm. tepat pukul 12am 13/12/13, aku wish "Happy 5th Year together".

hehehe. dah 5 tahun kawan dengan dia. kalau ambik degree ni dah boleh dapat Ijazah Kedoktoran ni ehem kalau tak repeat lah. 
dalam tempoh 5 tahun ni, happy je. walaupun hubungan nampak linear, tapi cool je. aku happy macam ni. bagi aku tak ada yang nak dirushingkan pun. yang penting masing-masing percaya dengan relationship ni.


share same interest : races


astronaut wan :P


dah genap setahun pakai cincin ni.
hadiah dari wan :)
sempena 4th year together + birthday dia bertarikh 12.12.12
 




happy life :')

0 C.O.M.M.E.N.T.S: