- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Wedding Cousin ; Syafiqa (kaka) & Hairul :) | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, December 12, 2013

Wedding Cousin ; Syafiqa (kaka) & Hairul :)

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, December 12, 2013
akhirnya sampai jugak tarikh ini, tarikh yang dinanti2 dan di'count-down kan oleh kaka dalam facebook amboi kemain. 7th December 2013.

tarikh majlis kahwin dia lah.

so syafiqa a.k.a kaka adalah antara cousin rapat dari kecik lagi kat belah mak.dia atas aku setahun. dulu asek main sama-sama je keje. masa kecik dulu selalu dia kena buli dengan Along abang dia(saja nak mention) hihihi. lepas tu nangis, gaduh. dah besar macam ni ha, Along yang selalu buli dia tu jugak la jadi wali dan menikahkan dia. how time flies kan? kadang-kadang tak perasan pun tup tup kita semua dah besar. sekarang dia dah jadi bini orang pun. tahniah.

dulu masa kecik bila balik kampung time-time cuti sekolah, selalu bila time dia nak balik ke Klang semula, aku cakap kat dia "Tak payah la balik, sekolah je lah kat sini". hahaha budak-budak naif, mana tau urusan tukar sekolah tu mudah ke susah kan. tau seronok main je. aku pun taktau apa aku fikir. kaka pun ngek jugak siap cakap kat ibu dia "akak nak pindah sekolah sini la, dati ajak". hahaha aku ingat tu semua.

hantaran. macam biasa (biasalah sangat), bab kain jadi bunga tu keje aku.hek hek hek.







kadi, Along dan Hairul. :) along dah start nervous dah time ni.hik hik hik. tau sangat.


selamat diijabkabul.










sweet :P

wedding ring :)
hepy sangat dah kenapa.hehe




cousin perempuan belah mak tinggal kami dua je yg tak kawin lagi..huhhuhuhuhuu...meet me and tasya gigi besi :)

penjaga2 gerai.hehe

kawan dari Gopeng pun turut hadir memeriahkan majlis :P

ini another beloved cousie, syera...tengah lat tali lat turn sapa dulu naik pelamin.hahahaha. (baju aku kaler merak)


nak jugak.hehehe.





bunga telur girls :) aww cuwit gittew.


eh eh sape ni sebelah ai? hik hik hik. suwitnye you ni nak match2 kaler. *tak tau menahu pun tema sebenanye*


cake time !



family kakyong :)

family nana.

family makteh :P

alhamdulillah majlis berlangsung dengan sederhana tetapi tetap meriah.

cumanya lepas tu ade diuji bila 2 hp pengantin hilang ( BB dan note 2) dan 1 hp pengapit kami iaitu abang (xperia z ultra) plus laptop and duit 500+ hilang. total dalam 6k+ yang dicuri. semoga Allah sahaja membalas perbuatan si pencuri ni. aaminn.

ape2 pun semoga kaka dengan hairul kekal bahagia hingga ke Jannah :)

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Meriahnya.. Macam comel-comel semunya. Pasangan pengantin lama pun ada juga. ;-) Meriah sungguh.. Tak apa, nanti pencuri tu akan mendapat balasannya..AMIN.

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

tahniah
cantik