- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf September 2013 | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Monday, September 30, 2013

Doakan Zulfahmi sembuh cepat ;)

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, September 30, 2013 2 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
semalam aku tonton motoGP di Aragon. macam biasa kalau boleh tak nak miss follow Motor3, sebab ada Zulfahmi Khairuddin. Azlan Shah pula ada di Motor2.

aku ada hal petang semalam. jadi aku just biar laptop aku on while the race is on. aku tengok fahmi masa tu in 12th place so aku pergi mandi kejap. lepas habis aku cepat-cepat tengok balik, tiba2 nama 'KHA' dah takde dalam list tepi. aku syak dia crash. aku pun cepat-cepat bukak FB MotoGP Mania Malaysia, memang betul dia crash.

ini video crash dia.



daripada tu Fahmi dapat wrist fracture kat right hand. what? kesian dia. aku tahu dia memang tunggu2 homerace di Sepang lagi dua minggu, so as all his supporters. aku harap dia sembuh dengan cepat dan boleh make it to Sepang. seriously aku nak tengok dia lagi tahun ini.

oh ya, ini ada promo Sepang MotoGP. memang inspired gila video dia. Thank God aku pun salah satu daripada ramai-ramai manusia dalam video ni. hihi



fahmi is on the right.

Wednesday, September 25, 2013

Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, September 25, 2013 11 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post



Giveaway Saya Sayang Malaysia





Jom Sertai Saya Memeriahkan Lagi Giveaway ini..

Hanya 4 Step untuk Sertai Giveaway Saya Sayang Malaysia




1. Tajuk "Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak"

2. Copy and Paste Code entry giveaway

3. Follow dan Like fanpage Sponser

AbgferOz | Izzat Nazmi | Ieta Mat Sa’ad | Dunia Niaga Ieta | Delima Zamrud | Mohd Ridzwan | Sheila Salim | Nizam Ijam | Amirul Syahnaz | Rosila Wati | Nrl Ndh | Cik Gksb | Miszz Nadea | Aqilah Azmy | Syiera Shiera | Lienda Ramly | Diera Tekikushika | Nurmujahidah Ismail | Edizz PreTouch | Dayang Deno | Hadi Ismail | Tengkubutang Miaw | KyLe Kesha


4.Lengkapkan Ayat – Saya Sayang Malaysia kerana….

Sila Layari Website Penganjur untuk menyertai giveaway ini..

Saya Sayang Malaysia kerana saya dilahirkan di Malaysia. Segalanya tentang Malaysia sentiasa ada di dalam jiwa saya. Andai diberi pilihan untuk ke negara orang sekalipun, pasti saya akan kembali ke sini. There's no other place like in here.

Saya sentiasa bangga menjadi rakyat Malaysia!

Saturday, September 14, 2013

Chord Gitar - Loka - Jangan Pergi

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, September 14, 2013 1 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
Intro : C F G F G

C  G  Am
Sentuhan malam mengimbas kembali

F  C
Setiap kali kau muncul di hati

G  Am
Takkan lah aku pasrah di kalbu

F
Menahan kegelisahan

C
Jangan pergi

F
Pergi jauh, Jauh dariku

G
Kalau umur masih panjang

F  G  C
Jangan kau pergi, jangan

F  G  F  G

C  G  Am
Suntuknya waktu mengetuk diriku

F  C
Menahannya semua baru aku sedar

G  Am
Takkan lah aku pasrah di kalbu

F
Menahan kegelisahan

C
Jangan pergi

F
Pergi jauh, Jauh dariku

G
Kalau umur masih panjang

F  G  C
Jangan kau pergi…

F  G  F  G

C
Jangan pergi

F
Pergi jauh, Jauh dariku

G
Kalau umur masih panjang

F  G  C
Jangan kau pergi, jangan

Tuesday, September 10, 2013

Chord Gitar Lagu Pencuri - Mark Adam

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, September 10, 2013 1 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
semalam baru teringin nak cari chord gitar lagu ni. so aku nak share (bukan aku yang buat lah maknanya tu)

Kord Gitar Lagu Pencuri By Mark Adam
Kord Lagu Pencuri By Mark Adam

Intro : Am....

Am C
Jangan tinggalkan auramu

F G
Di sekelilingku

Am C
Ia membuat aku termimpi

F G Am
Mimpikan kita

Am C
Jangan biarkan wangianmu

F G
Mohon memahami

Am C
Ia melekat di hidung Yang memenuhi

F G Am
Di setiap sudut mindaku

chorus :

Am C
Kan ku curi hatimu

F G
Menyamun senyummu

Am C
Kan ku culik cintamu

F G
Macam ku larikan lirikmu

Am c
Kau tak perasan aku suka mu

F G
Dari dulu lagi

Am C
Kau simpan hatiku

F G Am
Dari darjah satu (darjah satu)

Am C
Jangan senyum bila di depanku

F G
Fokusku tergendala

Am C
Kau memaksa aku menutup mata

F G
Tak sempat tutup telinga

Am
Bila kau tertawa

papapapapapapapa..........(am, c, f, g, 3X ....am, )

Am C
Kan ku kembalinya padamu nanti

F G
Bila kita berjanji

AM
Tuk sehidup semati

Ulang Chorus

F G
Dari darjah satu

Am
Aku suka kamu

p/s : kalau dah buat cover songs tu share lah link ke sini.hihihi. kalau tunggu aku wat cover song memang dah kerepot pun tak dapat.

main guna ukulele lah best, tapi kalau ada pun aku tak tau main.hahaha