- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf December 2013 | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Saturday, December 14, 2013

He's 23 and we are in our 5th year :)

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, December 14, 2013 0 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
12/12/13 indicates the date my beloved Ridwan Sarudin turning 23. hooreey.

*insert fireworks here!!*

Tahun ni aku dah balik ke Gopeng, tak ada kat KL macam tahun lepas. tahun lepas aku boleh jumpa dia masa birthday. alah, yang masa dia mata bersinar-sinar tengok jam idaman dia tu, lepas tu aku ajak dia balik. lepas tu asyik terkenang-kenangkan jam tu lagi. hehe. harga ratus-ratus. aku cakap nantilah kalau ada rezeki.

tapi tahun ni, apa yang aku boleh buat adalah wish birthday dia thru phone call dan mesej je. macam biasa, akan jadi orang kedua yang wish, selepas mak dia.hehehehe. dan yeah macam tahun lepas aku berjaya jugak jadi yang terakhir wish pada pukul 11.59pm. tepat pukul 12am 13/12/13, aku wish "Happy 5th Year together".

hehehe. dah 5 tahun kawan dengan dia. kalau ambik degree ni dah boleh dapat Ijazah Kedoktoran ni ehem kalau tak repeat lah. 
dalam tempoh 5 tahun ni, happy je. walaupun hubungan nampak linear, tapi cool je. aku happy macam ni. bagi aku tak ada yang nak dirushingkan pun. yang penting masing-masing percaya dengan relationship ni.


share same interest : races


astronaut wan :P


dah genap setahun pakai cincin ni.
hadiah dari wan :)
sempena 4th year together + birthday dia bertarikh 12.12.12
 




happy life :')

Thursday, December 12, 2013

Wedding Cousin ; Syafiqa (kaka) & Hairul :)

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, December 12, 2013 2 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post
akhirnya sampai jugak tarikh ini, tarikh yang dinanti2 dan di'count-down kan oleh kaka dalam facebook amboi kemain. 7th December 2013.

tarikh majlis kahwin dia lah.

so syafiqa a.k.a kaka adalah antara cousin rapat dari kecik lagi kat belah mak.dia atas aku setahun. dulu asek main sama-sama je keje. masa kecik dulu selalu dia kena buli dengan Along abang dia(saja nak mention) hihihi. lepas tu nangis, gaduh. dah besar macam ni ha, Along yang selalu buli dia tu jugak la jadi wali dan menikahkan dia. how time flies kan? kadang-kadang tak perasan pun tup tup kita semua dah besar. sekarang dia dah jadi bini orang pun. tahniah.

dulu masa kecik bila balik kampung time-time cuti sekolah, selalu bila time dia nak balik ke Klang semula, aku cakap kat dia "Tak payah la balik, sekolah je lah kat sini". hahaha budak-budak naif, mana tau urusan tukar sekolah tu mudah ke susah kan. tau seronok main je. aku pun taktau apa aku fikir. kaka pun ngek jugak siap cakap kat ibu dia "akak nak pindah sekolah sini la, dati ajak". hahaha aku ingat tu semua.

hantaran. macam biasa (biasalah sangat), bab kain jadi bunga tu keje aku.hek hek hek.







kadi, Along dan Hairul. :) along dah start nervous dah time ni.hik hik hik. tau sangat.


selamat diijabkabul.










sweet :P

wedding ring :)
hepy sangat dah kenapa.hehe




cousin perempuan belah mak tinggal kami dua je yg tak kawin lagi..huhhuhuhuhuu...meet me and tasya gigi besi :)

penjaga2 gerai.hehe

kawan dari Gopeng pun turut hadir memeriahkan majlis :P

ini another beloved cousie, syera...tengah lat tali lat turn sapa dulu naik pelamin.hahahaha. (baju aku kaler merak)


nak jugak.hehehe.





bunga telur girls :) aww cuwit gittew.


eh eh sape ni sebelah ai? hik hik hik. suwitnye you ni nak match2 kaler. *tak tau menahu pun tema sebenanye*


cake time !



family kakyong :)

family nana.

family makteh :P

alhamdulillah majlis berlangsung dengan sederhana tetapi tetap meriah.

cumanya lepas tu ade diuji bila 2 hp pengantin hilang ( BB dan note 2) dan 1 hp pengapit kami iaitu abang (xperia z ultra) plus laptop and duit 500+ hilang. total dalam 6k+ yang dicuri. semoga Allah sahaja membalas perbuatan si pencuri ni. aaminn.

ape2 pun semoga kaka dengan hairul kekal bahagia hingga ke Jannah :)