Do you like my blog?

Saturday, April 26, 2014

awkward life

THE TYPEWRITER : idati on Saturday, April 26, 2014
hai.

dah lama tak update, aku mula rasa awkward. macam mana aku nak mula? aku dah tak tau macam mana nak mula. biasa aku buat lawak dulu ke macam mana? ke aku terus merapu-rapu? ke aku terus kepada titik idea?

macam mana dengan shortform? berapa short aku biasa tulis? atau aku lebih pada poetic and loving person? ayat bunga-bunga cinta misha omar atau ayat sarkastik lagi supersarka terfaktab?

berapa lama aku hilang identiti aku pun tak tahu.

sekarang hidup aku linear. setelah mencuba lari dari kebiasaan, aku macam awkward. hidup sekarang lebih awkward dari dulu. aku biasa tengok environment hospital, center, orang sakit, orang pakai whitecoat, bau ubat. etc. tiba-tiba semua tak ada. mana white cane aku? mana white coat aku? mana borang MBI aku? mana pergi assessment BiVABA aku?

mana pergi plaza rah? mana pergi kg baru? mana pergi kawan-kawan satu kampus? mana pergi ecah budak opto yang selalu study buku-buku dan nota-nota dia kat meja study paling hujung menghadap poster DS Najib dekat bangunan maju junction? mana pergi jah yang selalu gelak sorang-sorang macam kena rasuk dalam bilik bila tengok running man?

lama sangat hilang diri sendiri. now i'm a completely different person. it feels awkward by seeing none of those old things now.

must admit i miss all of them, yeah that include clinical practice, surprisingly yes.

0 C.O.M.M.E.N.T.S: