- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Anak tengking bapa tak pandai pam angin tayar [Siapa farahsyazwanimj?] | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, November 23, 2014

Anak tengking bapa tak pandai pam angin tayar [Siapa farahsyazwanimj?]

THE TYPEWRITER : idati on Sunday, November 23, 2014
Sejak pagi tadi viral berupa 'anak tengking bapa tak reti pam angin tayar' dah tersebar. Di sebalik penyebaran berita adalah empunya akaun twitter 'farahsyazwanimj'.

Difahamkan setelah disoal beberapa kali oleh pengguna twitter mengenai kesahihan "cerita" yang disebarkan, pemilik akaun tersebut telah menukar nama akaun dan gambar beberapa kali sebelum mendelete akaun tersebut.

Siapakah farahsyazwanimj? Kenapa rakyat malaysia suka mempercayai viral begini tanpa tahu hujung pangkal cerita tahu2 dah jadi keyboard warrior?

Mohon farahsyazwanimj tampil memberikan keterangan terhadap kesahihan maklumat. Ataupun terus berhubung dengan perempuan yg dikatakan itu.


4 C.O.M.M.E.N.T.S:

Anonymous said... [Reply]

Orang punya hal, engkau yang melebih, kau rasa kau sempurna? akhirat engkau tanggung..blog bodoh

idati said... [Reply]

@Anonymous

ini bukan orang punya hal.perempuan tu cousin aku, lelaki tu ayah saudara aku. kereta tu milik cousin aku, dan kau yang panggil aku bodoh ni la yg akan cari aku kat akhirat nanti. terima kasih kerana menjadi pathetic loser dgn guna nama anonymous utk komen.

Anonymous said... [Reply]

Saya sokong idati..tak ke bangang tu sebar kat twitter and then bila orang tanya dia tak nak jawab? Deactivate akaun bagai..anyway idati bole tak tanya cousin idati apa yg brlaku sbenarnya...mungkin idati bole terangkn on behalf of her? Skrg ni banyak blog sebar gambar ni..caption TANGGANG VERSI MODEN...sama2 lah kita hentikn fitnah

idati said... [Reply]

@Anonymous

terima kasih. jrg nak jumpa org mcm awak ni yang tak cpat melatah bila hal2 mcm ni.patut bila apa2 jadi cari dulu bukti yg kukuh, baru nak bashing orang ke apa.
inshaallah bila kami dah clear kan semua, sy akan share kat sini.