- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Suspected denggi, again. | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Monday, December 29, 2014

Suspected denggi, again.

THE TYPEWRITER : idati on Monday, December 29, 2014
Suspected denggi untuk yang kedua kalinya.

Kali lepas viral fever macam nak mati,bengkak2 muka. Masa tu nak kena submit soft bound thesis. Dugaannya masa tu hanya tuhan yang tahu.

Kali ni pulak masa workload banyak. T.T
Ini bukan masa yg sesuai utk kena denggi. *nangis*

Kata denggi,ada masa plak update blog?
Well utk pengetahuan semua,denggi or suspected denggi ni,corak demamnya.on off. Mcm semalam pukul 12pm aku tengah bahagia bermekap2 pergi kenduri cantik2,pukul 12.45pm aku menggigil2 kat rumah kenduri macam kat eskimo. Tau2 pukul 2.30pm diagnose suspected denggi.

So sekarang tengah off denggi.mintak2 off terus la denggi ni,aku nak sihat.

posted from Bloggeroid