- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Wedding : Ajai & Pern 2014 | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Saturday, January 10, 2015

Wedding : Ajai & Pern 2014

THE TYPEWRITER : idati on Saturday, January 10, 2015
satu lagi kawan masa sekolah dah selamat melangkah ke alam perkahwinan. tahniah aku ucapkan. apa2 pun before aku pergi ke damansara, kami ada shoot gambar pre-wed dorang tapi tak sempat aku nak bagi yang dah edit. hari tu aku dah edit sikit tapi sebab laptop aku problem aku tak tahu mana pergi semuanya. hehehe

pre-wedding ajai & pern 2014 :

bertemakan art-smock atas baju cotton on, kami pergi sekitar ipoh je nak pre-wed. area tambun and gunung lang saja. hehehe. mudah. layannn.

oh kalau korang nak invite aku untuk tangkap gambar post wed or konvo secara bajet, boleh.tapi buat masa ini aku masih belum memiliki DSLR sendiri. sebab selama ni aku pinjam je hehehehe *kenapa aku berangan ada orang nak invite aku jadi photographer??*











dan akhinya tibalah tarikh save the date tersebut. by the way yg bawah ni semua kamera hp je la.hehehehehe




 tahniah ajai & pern. semoga perkahwinan mu kekal hingga ke akhir hayat :)


0 C.O.M.M.E.N.T.S: