- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Wedding : Khuzairi & Fatihah 2014 | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Saturday, January 10, 2015

Wedding : Khuzairi & Fatihah 2014

THE TYPEWRITER : idati on Saturday, January 10, 2015
hai, sebelum2 ni banyak gamba kawen kawan2 perempuan kan? haa kali ni untuk kawan lelaki sejak sekolah rendah pulak. heee. aku kenal khuzairi dari umo 7 tahun. start umo bape tah orang panggil dia baby. dulu2 aku panggil jugak baby, sekarang orang dah cut short jadi B je. okay, sounds so wrong untuk aku panggil dia "B, tangkap gamba dengan aku" di pelamin masa wedding dia. hahahahahahah *nangis*


sounds so wrong okay!

tentang memori aku pasal khuzairi ye...hmmm. dia ni dari dulu sampai sekarang tak berubah2, tetap dengan lawak kering dia. memang dari dulu suka merepek2, jenis tak take side walau macam mana budak perempuan bergaduh2 dalam kelas *eh peduli apa dia kan?* ahahaha

aku sebenarnya baru2 dua tahun ni baru dapat jumpa dia balik lepas tamat sekolah rendah. aku tak tau lah aku atau dia yang hilang tapi rumah dia depan rumah opah long aku je. supposely aku patut lah nampak dia kan sekali sekala hahahaha tapi tak.



oh, aku pakai baju mak aku. sebab aku hanya bawak balik jubah,. pastu kakak aku jerit "jangan laaaa pakai jubahhh macam orang tuaaa weiii" ok fine. ni lagi cam orang tua. kahkahkah

oh, to khuzairi & fatihah, wish u both all the best in life. semoga kekal cintamu hingga ke jannah :D

0 C.O.M.M.E.N.T.S: