- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Wedding : Aimi & Arip | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, February 5, 2015

Wedding : Aimi & Arip

THE TYPEWRITER : idati on Thursday, February 05, 2015
okeyy...ini pulak adalah kali pertama aku menghadiri wedding budak UKM. actually before this dah ada beberapa orang budak UKM yang dah kawin tapi aku tak sempat menghadirkan diri. i'm so sorry T.T

kali ni aku bawak korang berjalan ke Penang plak. huiyooo...aimi dah pindah rumah lagi satu, besar nya rumah, patut lah tak wat wat dewan, sebab umah dia pun dah besar cam dewan..hik3..gurau je mii...

on the way..ohh muka boolat

eksaited nk makan..oh culik fared dulu..hehe





ukm'ers

harus ada gambar macam ni

with aimi ;0


pika & faz magic hijab
farid yang menggelupur

selfie ngan aimi..mehehehehe








aimi & arip! terpaksa crop gamba gua yg gemok hik3
ucapan utk aimi tersayang, semoga bahagia ng arip sampai bila2.. pastu bila datang gopeng, mai le lepak sama, boleh kita gi panjat pokok..hehehe


2 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Wah meriah majisnya. Kita semua tunggu majlis HK pula..hehe.

idati said... [Reply]

@Pokok Manggis Depan Rumah

AHAHAHHAHA

nak meriah sponsor la..kih4