- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf dilema kasut | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Monday, June 15, 2015

dilema kasut

THE TYPEWRITER : idati on Monday, June 15, 2015
sebagaimana aku tak ada taste dalam pemilihan beg, macam tu jugak la taste aku tentang kasut.
bukan aku tak ada taste, tapi lebih kepada kekurangan dana. you know what i mean.

dilema aku adalah, kasut apa patut aku pakai?

jika korang hidup di kalangan keluarga yang agak 'hobbit' *hehehehehehe* dan tidak suka memakai sebarang heels atau wedges, besar kemungkinan korang akan inferior nak pakai heels juga. cause you're going to tower everybody in the house. ditujukan untuk mak dan kakak2 aku. dan bila pergi kenduri orang tanya "ehh ini ke adik? adik besar lagi?"
apedehal adik besar lagi? biar besar badan jangan besar kepala. ahahahaha

dan aku choose to wear flat shoes..otototo tome macam budak matrik pakai flatshoes. (baca : idati masa matrik).

suddenly jumpa kawan2, kenapa semua orang tinggi? dorang tak pakai wedges or heels pun tinggi? kenapa?

di situ aku rasa semua orang meninggi, tapi aku satu2nya makhluk yang melebar selepas 2010. whyyy!!! kenapa ke tepi, kenapa bukan ke atas.

well, it's genetic. (jawab sendiri).

so aku pakai lah wedges. oh aku tak pernah pakai heels okay. (kalau ada pun 1 inci pun tak sampai) adalah berangan nak pakai tapi.....aku macam tak yakin...kenapa antara tumit dan tapak depan tu ada lubang tak macam wedges.arghhh...

agaknya kawin nanti kena cari tinggi macam ni baru ak awkward berdiri sebelah wan. mohon wan dermakan ktinggian kat aku sikit.




akhirnya selepas semua pilihan yang ada ini. aku telah memilih untuk :

ini! pergi kerja, pergi kedai, pergi dating

dan ini!
sumpah aku memang ada sneakers angry bird.kaler hijau.


1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Memang kasut antara perkara yang susah nak cari kesesuaian bagi memenuhi citarasa seseorang. Yang paling best jika berkasut sesuai untuk semua. Nak pergi mana-mana pakai yang tu aje. Yang mahal nak singgah solat pun risau. Takut hilang. Paling senang berselipar aje kot jika tak masuk office kerja.